Μέλη αυτού του Ιστότοπου ..:

Επισκέπτες - Visitors

Ώρα Ελλάδος - Time in Greece

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Windows 7.

Τα πιο απλά πράγματα στη ζωή είναι συχνά τα καλύτερα. Ίσως με αυτή τη λογική δημιούργησαν οι προγραμματιστές της Microsoft το λειτουργικό σύστημα Microsoft® Windows® 7.
Τα Microsoft Windows 7 θα είναι διαθέσιμα σε φορητούς και επιτραπέζιους υπολογιστές HP από τις 22 Οκτωβρίου του 2009.
Με μια πληθώρα ιδιαίτερων μικρών βελτιώσεων και λίγων μεγαλύτερων, μπορούν να απλοποιήσουν τη λειτουργία του σκληρά εργαζόμενου βοηθού σας.Νέες δυνατότητες Οι καινοτομίες των Windows 7 διευκολύνουν και επιταχύνουν την κοινή χρήση μουσικής, εγγράφων, εκτυπωτών και πολλών άλλων στα οικιακά ή επαγγελματικά σας δίκτυα.

Το σύστημα υποστηρίζει τις τελευταίες τεχνολογίες στον τομέα υλικού υπολογιστών, όπως χρήση υπολογιστών 64 bit και επεξεργαστές multi-core, ενώ οι βελτιωμένες δυνατότητες μνήμης θα προάγουν τη συνολική απόδοση του υπολογιστή σας. Μια βελτιωμένη γραμμή εργαλείων σάς προσφέρει καλύτερη προβολή των ανοιχτών αρχείων και εφαρμογών.

Επίσης, μπορείτε να μετατρέψετε τον υπολογιστή σας ακόμη και σε συσκευή με οθόνη αφής, χάρη στη λειτουργία αφής των Windows. Με το σωστό υλικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλά σας για να εντοπίσετε φακέλους και αρχεία, να επεξεργαστείτε φωτογραφίες με την αφή, ακόμη και να ζωγραφίσετε στην οθόνη. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις νέες λειτουργίες, διαβάστε περισσότερα εδώ.

Έξυπνη συνεργασίαΗ HP συνεργάστηκε στενά με την Microsoft κατά τη δημιουργία του νέου λειτουργικού συστήματος προκειμένου να διασφαλίσει ότι θα έχει βέλτιστη απόδοση με τα μοντέλα HP.

Τώρα, για να διευκολύνει την πρόσβασή σας στα πλεονεκτήματα των Windows 7, η HP συμμετέχει στο πρόγραμμα επιλογής αναβάθμισης των Windows, παρέχοντας σε επιλεγμένους χρήστες δωρεάν αναβάθμιση στο νέο λειτουργικό σύστημα.
Για να δικαιούστε δωρεάν αναβάθμιση:

1. Ο υπολογιστής HP που διαθέτετε πρέπει να έχει αγοραστεί μεταξύ της 26 Ιουνίου 2009 και της 31 Ιανουαρίου 2010.

2. Στον υπολογιστή σας πρέπει να έχει εγκατασταθεί από το εργοστάσιο μία από τις ακόλουθες εκδόσεις των Windows Vista®(1): Windows Vista Home Premium, Windows Vista Business ή Windows Vista Ultimate.

3. Ο υπολογιστής πρέπει να συγκαταλέγεται στη λίστα των μοντέλων που πληρούν τις προϋποθέσεις. Πριν από την αναβάθμιση στα Windows 7, θα πρέπει να εκτελέσετε πλήρη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Για πιο σημαντικές πληροφορίες, επισκεφτείτε την τοποθεσία web του προγράμματος επιλογής αναβάθμισης των Windows 7.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου